Indsæt
Genstart
Hjælp
Værktøj
Leveres inden for 3-5 hverdage
19,73€
Vis detaljer
 • Farve: 1
 • Sikkerhedsperler: 6
 • Træperler 10mm: 3
 • Halvring: 1
 • Knude: 3
 • Til indkøbskurv

    Personlig babyuro med navn

    Konfigurator til uroer Sådan gør du!

    Trin 1/8: Start konfiguratoren

    Du kan designe en personlig babyuro med navn helt efter dine præferencer. De perler du kan se fra starten er sikkerhedsperler eller faste elementer, der ikke kan skubbes eller fjernes. Men du kan selvfølgelig vælge træperlernes farve. Du behøver kun at klikke på -symbolet over den pågældende perle. En sikkerhedsperle er for øvrigt en speciel træperle med åbning, hvor man kan gemme snorens knude. Derfor anvender vi disse for enden af babyuroens perlesnore.

    Trin 2/8: Indtast navn

    Tilføj for det første det ønskede navn. Det kan du gøre ved at indtaste navnet i tekstfeltet over uroen. Eller du kan trække bogstavterningerne enkeltvis hen på snoren. Du kan starte forfra når som helst ved at klikke på knappen “Genstart”.

    Trin 3/8: Vælg farver

    Du kan trække træperlerne i oversigten hen på babyuroens snore med markøren. De kan placeres hvor som helst på snoren. Hvis du vil ændre farven på en træperle, skal du bare klikke på -symbolet over den pågældende perle. Du kan så se alle tilgængelige farver og vælge den passende farve ved at klikke på farven.

    Trin 4/8: Mellemelementer for mere fleksibilitet

    Det anbefales at placere linseperler eller små runde perler mellem bogstavterningerne, da babyuroen med navn så er mere fleksibel. Hvis bogstavterningerne placeres efter hinanden uden mellemelementer, er uroens perlesnore ret stive.

    Trin 5/8: Slet elementer

    Du kan let fjerne de enkelte elementer igen ved at trække dem op eller ned med musen. Mellemrummet lukkes så automatisk.

    Trin 6/8: Drej elementer

    De enkelte elementer, f.eks. motivperlerne, kan drejes og anbringes i den ønskede position ved at klikke på -symbolet.

    Trin 7/8: Forsyn de andre snore med perler

    Den personlige babyuro med navn har masser af plads på tre snore. Vælg en anden snor ved at klikke på den. Følg trin 1 til 8 for også at forsyne den valgte snor med perler. Vær opmærksom på, at de to yderste perlesnore skal have samme længde for at kunne håndtere uroen. Uroen vil ellers hælde til den ene side.

    Trin 8/8: Overhold den maksimale længde

    Babyuroen er begrænset i længden på grund af visningen på skærmen. Bliver en af snorene for lang i konfiguratoren, vises nogle af elementerne sløret. Disse fjernes automatisk før køb.

    Information om uroer

    Uroen er en dekorationsgenstand. Den anvendes til visuel stimulering af barnet og skal fastgøres uden for barnets rækkevidde. Børn må ikke lege med uroen uden at være under opsyn. Barnet kan få uroen om halsen og blive kvalt. Sørg altid for, at barnet ikke selv kan tage fat i uroen.

    For at undgå eventuelle skader som følge af, at babyen bliver viklet ind i uroen, sluger enkeltdele eller falder over uroen, skal uroen altid anbringes uden for barnets rækkevidde. Fastgør aldrig uroen til snore, bånd, seler eller løse dele af tøjet. Der er risiko for kvælning.

    Så snart barnet kan rejse sig op og/eller gribe fat i ting, skal uroen fjernes fra barnets udvidede aktionsradius.

    For at undgå at barnet bliver viklet ind i uroen, skal uroen fjernes, når barnet begynder at kravle på alle fire og kan komme tættere på uroen.