Schnullerketten-Konfigurator
4.8 5 1 247

Personlige årskæder af træperler, som hjælper børn med at lære om årets cyklus

Personalisierte Jahresketten aus dem Online-Konfigurator
Indhold

Med personlige årskæder af træperler kan børn lære årets cyklus og de fire årstider at kende på en legende måde. De individuelle, kulørte lærekæder er en vidunderlig gave til første skoledag og har mange designmuligheder. Lad dig inspirere!

Individuelle, flotte årskæder

Personlige årskæder med online-konfigurator

Med vores online-konfigurator til nøgleringe kan du designe dine helt personlige årskæder af træperler. Start med at vælge nøgleringen. Skal det være en klassisk rund nøglering eller en ring i form af en stjerne, en blomst eller et hjerte? Herefter vælges perlerne, som står for de enkelte måneder og dage. Der anvendes typisk grønne farver til foråret, gule farver til sommeren, røde farver til efteråret og blå farver til vinteren. Træk perlerne en for en hen på snoren med markøren, indtil du kan se den færdige årskæde på skærmen.

Herefter fremstiller vores team den individuelle årskæde til dig. Årskæder med 365 træperler kræver en del tid at lave. Du sparer altså her masser af tid. Glæd dig til at modtage den kulørte årskæde, du har designet.

Personlige designideer til individuelle årskæder

Årskæder af træperler kan designes på mange forskellige måder. Som regel er foråret grønt, sommeren gul, efteråret rødt og vinteren blå. Vi foreslår følgende perlefarver, som giver et smukt farveforløb:

 • Januar: Mørkeblå (31 perler)
 • Februar: Skyblå (29 perler til skudår, ellers 28 perler)
 • Marts: Lys turkis (31 perler)
 • April: Grøn (30 perler)
 • Maj: Lemon (31 perler)
 • Juni: Pastelgul (30 perler)
 • Juli: Gul (31 perler)
 • August: Orange (31 perler)
 • September: Rød (30 perler)
 • Oktober: Mørk pink (31 perler)
 • November: Bordeaux (30 perler)
 • December: Blålilla (31 perler)

Du kan enten vælge at bruge en enkelt snor til den individuelle årskæde eller opdele perlerne på to eller tre perlesnore. På grund af det store antal træperler anbefales det at bruge små 8 mm-perler. Sætter du 8 mm-perlerne på tre perlesnore, er hver perlesnor godt en meter lang. Men der er selvfølgelig også andre muligheder: I stedet for runde perler kan du også anvende rillede perler eller smalle linseperler. Med flotte motivperler kan du f.eks. adskille de enkelte måneder fra hinanden eller markere mærkedage: f.eks. søskendes eller forældrenes fødselsdage.

Personlige årskæder som gaveidé til første skoledag

En personlige årskæde af træperler er både praktisk og smuk at se på. Børn lærer hermed årets cyklus, de forskellige årstider, uger og dage at kende på en legende måde. Barnet kan tælle perlerne for f.eks. at få en fornemmelse for månedernes længde. Den farverige perlekæde er desuden flot som dekoration på børneværelsets væg eller på stuebordet. Du kan for eksempel også lægge et årshjul malet på et stykke papir under kæden. Alt dette gør den personlige årskæde til en god gave til børn, f.eks. til første skoledag, ved årsskifte, et nyt børnehaveår eller nyt skoleår.

Andre gode gaver til første skoledag kan f.eks. være en kombineret ABC- og tællekæde eller separate ABC- og tællekæder. Lærekæder som disse er børnevenlige, ser flotte ud og er virkelig nyttige i hverdagen. Eller skal det være en gave, der både er egnet til store og små? Se så de forskellige flotte personlige nøgleringe af træperler. En individuel nøglering med navn er en klassisk gaveidé. Men et personligt taskevedhæng af perler er også en god idé, da den kan pynte både barnets rygsæk, en håndtaske eller kuffert.

WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner