Indsæt
Genstart
Hjælp
Værktøj
Leveres inden for 3-5 hverdage
2,30€
Vis detaljer
 • Metal: 1
 • Sikkerhedsperler: 2
 • Træperler 8mm: 1
 • Knude: 1
 • Til indkøbskurv

   Personlig nøglering med navn

   Konfigurator til nøgleringe: Sådan gør du!

   Trin 1/8: Start konfiguratoren

   Du kan designe en personlig nøglering med navn helt efter dine præferencer. Den første og den sidste perle er sikkerhedsperler. Disse perler har en større åbning, da vi gemmer snorens knude her. Du kan derfor ikke flytte eller fjerne disse. Den lille perle bag ved den første er også en fast integreret perle. Du kan dog frit vælge træperlernes farve. Du behøver kun at klikke på -symbolet over den pågældende perle.
   schluesselanhaenger-01_NEU

   Trin 2/8: Indtast navn

   Tilføj for det første det ønskede navn. Det kan du gøre ved at indtaste navnet i tekstfeltet over nøgleringen. Eller du kan trække de respektive bogstavterninger enkeltvis hen på snoren. Du kan starte forfra når som helst ved at klikke på knappen “Genstart”.

   Trin 3/8: Vælg farver

   Du kan trække træperlerne i oversigten hen på perlekæden med markøren. De kan placeres hvor som helst på nøgleringen. Hvis du vil ændre farven på en perle, skal du bare klikke på -symbolet over den pågældende perle. Du kan så se alle tilgængelige farver og vælge den ønskede farve ved at klikke på farven.

   Trin 4/8: Mellemelementer for mere fleksibilitet

   Det anbefales at placere linseperler eller små runde perler mellem bogstavterningerne, da nøgleringen med navn så er mere fleksibel. Hvis de terningformede perler placeres efter hinanden uden afrundede mellemelementer, er nøgleringen ret stiv.

   Trin 5/8: Slet elementer

   Du kan let fjerne nøgleringens elementer igen ved at trække dem op eller ned med musen. Mellemrummet lukkes så automatisk.

   Trin 6/8: Drej eller byt elementer

   De enkelte elementer, f.eks. motivperlerne, kan drejes og anbringes i den ønskede position ved at klikke på -symbolet. Hvis du vil ændre den forreste motivperle, kan du bare trække det ønskede motiv hen over motivperlen og på den måde bytte om på dem.

   Trin 7/8: Tilføj flere snore

   Den personlige nøglering med navn kan udvides med to ekstra perlesnore. Klik på -symbolet for at tilføje en ekstra snor. Klik på -symbolet for at fjerne snoren igen. Følg trin 1 til 8 for også at forsyne disse nye perlesnore med elementer.

   Trin 8/8: Længdebegrænsning

   Den personlige nøglering med navn er begrænset i længden på grund af visningen på skærmen. Bliver en af snorene for lang i konfiguratoren, vises nogle af elementerne sløret. Disse fjernes automatisk før køb.